Време читања: < 1 минут
САОПШТЕЊЕ НОВОСАДСКОГ ПРВОЛИГАША

Фудбалски клуб Младост ГАТ се оглашава поводом учесталих оптужби из ФК Металца, да смо део сумњивих утакмица и тврдњи да су све радње које предузима Дисциплинска комисија ФС Србије у ствари повод за аболирање Младости ГАТ и приписивање кривице другима. Очигледно да наш недељни ривал, после сваке утакмице у којој не оствари жељени резултат, по ко зна који пут, покушава да окриви Младост ГАТ за све што не ваља у српском фудбалу.

Саопштење видимо као покушај притиска на ФС Србије и наш клуб пред недељну утакмицу, која треба да одлучи судбину обе екипе. Овако ниски ударци неће нас поколебати у нашем једином циљу – задржавању статуса прволигаша.

Да ли то значи да тим из Горњег Милановца жели да, за зеленим столом, оствари оно што му не полази за ногом на зеленом терену и своју борбу за опстанак оконча, безбрижно, административним путем?

П.С. Фудбалски клуб Младост ГАТ, да би јавност била упозната са правим стањем ствари, не може бити предмет аболирања јер Дисциплинска и етичка комисија ФС Србије уопште нису поднели пријаву против нашег клуба.

УО Младост ГАТ