Време читања: < 1 минут
БЕЛЕГИШАНИ СЕ ”ЗАХВАЛИЛИ” ТРЕНЕРУ

Два кола пре краја трке, Подунавац из Белегиша разишао се са тренером Драганом Стевановићем. Искусни стручњак на клупи сремског српсколигаша је од старта сезоне и уписао је девет победа, 11 ремија и осам неуспеха, уз позитивну гол разлику (+8) за девету позицију у Војводини.

Краљеви ремија (највише у лиги) претрпели су, у минулом колу, пораз од давно прежаљених Бачкопаланчана – 0:2.

Без Стевановића ће, у суботу, гостовати крај Скробаре – Радничком из Зрењанина, а на опроштају од сезоне дочекаће Први мај.


АФИРМАЦИЈА БОНУСА

Период проведен на клупи, остаће упамћен по томе што је Стевановић, кроз већи део борби за бодове користио младе снаге, који су му на прави начин одговорили играма на терену, а ту се пре свега мисли на Перишића, Деспенића и голмана Бјелицу.


ОПСТАНАК ЈОШ НИЈЕ ОВЕРЕН

Из Српске лиге ће испадати пет или шест тимова, у зависности од резултата прволигаша, Младости ГАТ (довољан и бод у последњем колу са Новим Садом). Уколико, што је и најизвеснији епилог (”гатовци” овере статус), склизне пет тимова, Белегишанима су довољна два бода из 180 завршних минута да се и математички обезбеде, ако Тисa (34) (међусобни скор на страни Подунавца) укњижи оба тријумфа, а Шајкашани (37) и Бечејци (36) пређу коту 40.