Време читања: < 1 минут
НЕМА ФАВОРИТА

Један бод је разлика између две најбоље екипе у лиги, а ко ће први проћи кроз циљ одлучиће дерби у Панчеву, где ће водећи, инђијски Железничар угостити другопласирани Словен. Пред меч, који се игра у суботу (17.30), Владимир Ливаја, шеф српсколигаша из Инђијр поручује:

– Нема фаворита у Панчеву, не само из разлога што играмо на неутралном терену. Две екипе одлично се познају, ко буде агресивнији и паметнији имаће више среће, она се ипак, заслужује. Два пута било је нерешено у четвртој лиги, а Словен је на обе утакмице победио, док су клубови били у петом рангу. Брана Илић је носилац екипе, очи многих биће упрте у ветерана у нападу Румљана, без обзира на године изазова респект, реч је о доказаном голгетеру, док је везиста Игњић опасан, јер долази из другог плана.

Румљани прижељкују јесењи сценарио када су ривала за трон савладали резултатом – 2:1 и преузели челну позицију.

– Позивам све навијаче да нас у битној утакмици подрже у што већем броју. У јаком ритму смо се спремали за утакмицу, добро смо тренирали, максимално смо мотивисани и калкулација више нема, идемо по три бода. Не претимо, али се и не бојимо никога. Наш циљ је јасан, желимо победу, па видећемо како ће бити – рекао је Александар Радишић, дефанзивац тима из Борковачке долине.

Правду ће, на стадиону СЦ “Младост”, делити Никола Чекичевић из Моровића