Време читања: < 1 минут

Супер лига Србије

Пролетер и Раднички 1923 одиграли су нерешено – 1:1, у оквиру седмог кола Супер лиге Србије. Домаћима је предност донео Јоковић надвисивши чуваре после корнера Даноског, а средином другог дела волеј Марка Мирића завршио је у мрежи немоћног Петрића, за поделу плена. Стратег Пролетера, Бајић прокоментарисао је двобој са Крагујевчанима истакавши да није задовољан, али да је реми праведан исход.

Без обзира што смо узели три бода у Нишу и даље смо у тешкој ситуацији. Били смо бољи ривал у првих 30 минута, када мислим да смо могли више од тог једног гола. Са друге стране кад узмемо у обзир чињеницу да је Раднички ремизирао у Тополи, победио у Лучанима, ово је реалан однос снага. Имамо проблем у последњој трећини терена, где нисмо били конкретнији у завршници. У наставку ћемо се трудити да будемо директнији и да боље реагујемо у шансама које нам се укажу– каже Душан Бајић.

Следи двонедељна репрезентативна пауза, а одмах након ње Сланобарци ће у Београд, на мегдан актуелном прваку, Црвеној звезди.