Време читања: < 1 минут

Супер лига Србије

Новосадскики Пролетер у оквиру 12. кола Линглонг Тире Супер лиге Србије гостује у Сурдулици где ће одмерити снаге са екипом Радника.

Шеф стручног штаба Новосађана, Душан Бајић истиче да рад са екипом полако доноси резултате, али да очекује тешко гостовање, јер противник тешко прима и даје голове:

-Види се боља игра и очигледно је да овај рад даје обрисе и водиља је за даље. С друге стране допунили смо селекцију са Танасином, Коном, Евандром и Ламбулићем. Проблем је што појачања, изузев Ламбулића, нису у такмичарском ритму, јер нису играли још од јуна, односно од краја претходне сезоне. Уверен са да ће својим искуством и квалитетом допринети да играмо зрелије. На табели дели нас један бод, мада домаћин има две утакмице мање. Најмање су дали и примили голова у лиги, ради се о чврстој екипи. Колега Ђорђевић је две недеље са екипом и успео је да имплементира свој начин рада. Играју нападачки, високо, агресивно – Душан Бајић.

Меч 12. кола Линглонг Тире Супер лиге Србије између Радника и Пролетера игра се у суботу 02. октобра 2021. године, са почетком у 18:00 часова.

http://www.superliga.rs