Време читања: < 1 минут

Фудбалски клуб Војводина данас је добио велико појачање, с обзиром на то да је трогодишњи уговор са „старом дамом“ потписао потенцијални репрезентативац Црне Горе и доскорашњи члан БАТЕ Борисова Борис Kопитовић.

Нови фудбалер Војводине рођен је 17. септембра 1994. године у Подгорици, а у каријери је наступао за подгоричке клубове Будућност и Младост, израелски Хапоел Акру, Чукарички и БАТЕ Борисов.

Наступао је за све млађе селекције црногорске репрезентације, за А тим уписао је осам наступа и постигао један погодак.

Копитовић, који је потписао уговор на три године, игра на позицији штопера и помоћи ће екипи Славољуба Ђорђевића да учврсти бедем испред гола „старе даме“.

– Желим да се захвалим свим људима који су радили на овом трансферу. Јако ми је драго што сам дошао у Војводину, један од највећих клубова у Србији, са великим реномеом, традицијом и богатом историјом. Такође, драго ми је што сам поново у српском фудбалу у ком сам показао квалитет и надам се да ћу оправдати очекивања свих људи у клубу и навијача – изјавио је на након потписа уговора нови штопер Војводине.

Он је подвукао да се физички одлично осећа и да је на располагању тренеру Ђорђевићу.

– Без паузе тренирам од јануара, физички се одлично осећам и стојим на располагању већ од данас, а на стручном штабу је да одлучи ко ће играти – закључио је Копитовић.

Извор: www.fkvojvodina.rs