Време читања: < 1 минут

Борац Шајкаш – Раднички 1912 Сомбор 

Шајкашани су одлично стартовали у српсколигашкој конкуренцији, после седам одиграних мечева налазе се на шестој позицији, са три бода мање од лидера из Бечеја. Наредну утакмицу, адути тренера Блануше, за противника ће имати једанаестопласирани сомборски Раднички, меч се игра у недељу – 15.30.

Из утакмице у утакмицу играмо све боље, резултати су само плод добре игре. Сматрам да смо стекли висок респект код других екипа, без обзира на то што смо дебитанти. Атмосфера у клубу је фантастична, све функционише одлично, почев од управе, тренера па све до играча. Надам се да ћемо наставити у истом ритму у наставку.

Раднички је једна веома добра екипа, чија тренутна позиција на табели не оосликава њихов стварни квалитет. Покушаћемо да испунимо све захтеве од тренера Блануше и да искористимо предност домаћег терена, подршку наше верне публике која нам сваку утакмицу даје ветар у леђа. Надам се да ћемо освојити нова три бода и обезбедити још бољу позицију на табели – каже Ђорђе Брборић, везиста Борца.

ФОТО: Радост фудбалера Борца