Време читања: < 1 минут

Тренер Војводине Славољуб Ђорђевић сматра да је његов тим заслужено победио екипу Новог Пазара.

„Стара дама“ данас је на свом „Карађорђу“ славила головима Вукадиновића и Мркаића, а Ђорђевић је похвалио карактер своје екипе.

– Честитам Новом Пазару на фер и коректној утакмици. Знао сам у припреми утакмице да је мој колега јако искусан тренер и очекивао сам да ће добро поставити игру свог тима и да нам неће бити лако. Ми смо и даље у јаком ритму, имали смо опет одређених кадровских проблема. Комплетна десна страна – Вукадиновићу је ово била прва цела утакмица од опоравка, Ковачевић је играо под инјекцијама, имао је снаге за 45 минута, Бјековић није играо од Црвене звезде, али момци су без обзира на све и топло време, показали озбиљан карактер. Мислим да смо заслужено победили, иако смо имали мали пад у игри, баш смо тада и примили гол, али смо се подигли и успели да освојимо три бода – рекао је Ђорђевић.

Тренера Воше посебно радују голови Вукадиновића и Мркаића.

– Више пута сам истицао шта нама значи Мића Вукадиновић и колико утиче на нашу игру. Мене јако радује што је дао гол. Мркаић никада није био споран, он јако напорно ради, био је стартер на почетку сезоне, па је Кабић добио шансу и искористио је. Сада је исто учинио и Мркаић, а то нас радује, јер тим не чини само 11 играча – закључио је Ђорђевић.

 

 

Tекст и фото: www.fkvojvodina.rs