Време читања: 2 минута

Борац (НС) – ОФК Југовић Каћ

Новосадска лига много је јача него претходних сезона, неколико екипа активностима у прелазном року најавило је напад на виши ранг, а међу њима су и Каћани који желе експресан повратак међу војвођанске лигаше.

-Довели смо 10 појачања: голман Лалић (Фрушкогорац), Сикимић, Тубић, Јевтић (Кабел), Спасојевић (Рудар Врдник), Пилиповић (Наша звезда Силбаш), повратници Вулетић (Младост БЈ), Рис (Борац Шајкаш), Терзић (Младост БП) и Марковић. Срдић је залечио повреду и поново је у саставу – заводољан је тренер Тодорић, како је протекао прелазник рок у ОФК Југовићу.

-У претходним припремним утакмицама екипа се наместила и показали смо да можемо да се носимо и са тимовима из вишег ранга. Јака је конкуренција у Новосадској лиги што се видело и у два меча у Купу града. Пласманом у треће коло најмасовнијег такмичења направили смо лепу увертиру за старт првенства, савладавши Фрушкогорац (2:7) и Славију након пенала. Спремни путујемо на Клису.

У оквиру првог кола Новосадске лиге, Каћани ће гостовати Борцу, у Новом Саду. Меч је на програму у суботу – 17.30.

-Упознати смо са врлинама и манама нашег првог противника у сезони. Копља ћемо укрстити са једном веома искусном екипом, свесни смо шта нас чека, међутим верујемо да ћемо се у Каћ вратити са целим пленом – оптимистичан је Владимир Тодорић.


Остали мечеви првог кола:

14/15. август 17.30

субота

Јединство Госпођинци – Славија (НС)

ОФК Футог – Црвена звезда (НС)

Фр. партизан Буковац – ЖСК Жабаљ

Шајкаш 1908 Ковиљ – Омладинац Степановићево

недеља

Динамо Будисава – Бачка 1923 Ђурђево

Фрушкогорац Сремска Каменица – ТСК Темерин

Петроварадин – Татра Кисач