СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ

ФК ВОЈВОДИНА (НС)

ФК ПРОЛЕТЕР (НС)

ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

ФК КАБЕЛ

ФК МЛАДОСТ ГАТ

СРПСКА ЛИГА ВОЈВОДИНА

ФК БОРАЦ (ШАЈКАШ)

ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА ЈУГ

ФК ВЕТЕРНИК

ФК ИНДЕКС

ФК ЈЕДИНСТВО (РУМЕНКА)

РФК НОВИ САД 1921

ФК МЛАДОСТ (БАЧКИ ЈАРАК)

ФК СЛОГА (ТЕМЕРИН)

ФК ЦЕМЕНТ (БЕОЧИН)

НОВОСАДСКА ЛИГА

ФК БАЧКА 1923 (ЂУРЂЕВО)

ФК БОРАЦ (НС)

ФК ДИНАМО (БУДИСАВА)

ОФК ЈУГОВИЋ (КАЋ)

ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (НС)