Време читања: 2 минута

НОВОСАЂАНИ СЕ ПРИПРЕМАЈУ НА ЗЛАТИБОРУ

Припреме новог прволигаша Младост ГАТ, одвијају се на Златибору, где су Новосађани проверили достигнути ниво форме у двобоју са Борцем из Велеса (2:2). У занимљивом надметању, стрелци за тим Љубомира Ристовског, били су Никола Поповић и Лука Илић. Прво полувреме, окончано је вођством Младост ГАТ, затим су Македонци преокренули, али на крају меч је завршен ремијем.

Међу стартерима, нашли су се: Мирковић, Мијић, Чубрило, Миловановић, Јерсивал Соуза, Ожеговић, Гојковић, Поповић, Димитрић, Марковић и Видаков.

-Тренирамо два пута дневно, присутна је била доза умора, али одиграли смо добар меч, пропустивши неколико одличних шанси за тријумф. Идемо у добром правцу, то је оцена свих и морамо да наставимо у овом ритму – каже голман Никола Мирковић.

Иза њега је интернационална каријера у Данској и Грчкој, па треба очекивати да буде ослонац тима на прволигашкој позорници.

Фото: Младост ГАТ

-Стигао је двоцифрен број новајлија, потребно је времена да бисмо се уиграли. Очекујем да ћемо у наредним мечевима бити још бољи и да ћемо спремни дочекати почетак првенства – рекао је Никола Мирковић.