Време читања: < 1 минут

Најбољи играч некомплетног 3. кола Супер лиге Србије по избору редакције сајта Заједнице superliga.rs је Новосађанин Михајло Бањац, двоструки асистент за екипу ТСЦ-а у убедљивој победи над екипом Kолубаре у Сенти.

За нама је још једно некомплетно и изузетно ефикасно коло у коме није било већих изненађења. Једну од најубедљивијих победа остварила је екипа ТСЦ-а која је као домаћин савладала екипу Kолубаре резултатом 4:0 (2:0). Најзаслужнији за такав резултат и одличну игру суперлигаша из Бачке Тополе био је Михајло Бањац, двоструки асистент на овом сусрету. Треба рећи да је и код преостала два поготка његова улога била кључна, као и код великог броја опасних акција које је домаћи тим створио. Због тога нисмо имали никакву дилему при избору најбољег актера ове рунде такмичења.

Михајло Бањац (21) је рођен у Новом Саду, игра на позицији везног играча, а током каријере је наступао и за екипу Инђије. У Бачку Тополу је стигао у јулу прошле године потписавши трогодишњи уговор. Током актуелне сезоне забележио је три суперлигашка наступа, уз један постигнут погодак.

Погледајте видео извештај са овог сусрета:

 

Извор: https://superliga.rs/vesti/2927-igrac-kola-sjajna-partija-mihajla-banjca-za-ubedljiv-trijumf-tsc-a