Време читања: < 1 минут

Прва лига Србије

ОФК Бачка – Кабел 0:0

Бачка Паланка – Стадион Славко Малетин ,,Вава“. Гледалаца: 500. Судија: Марко Делибашић (Врбас). Жути картони: Каришић, Ристовски (ОФК Бачка), Новаковић, Мартинкевич, Јаковљевић (Кабел). Црвени картон: Мијатовић (ОФК Бачка) у 41. минуту.

ОФК Бачка: Мићановић, Миленковић, Петрић, Костић, Тодоровић (од 72. Танасић), Каришић, Мијатовић, Њамцуловић (од 62. Ристовски), Богдановић (од 83. Јанковић), Кеча, Мандић.

Кабел: Елесин, Новаковић, Кљајић, Лончар, Радмиловић, Мартинкевич (од 65. Нијемчевић), Јаковљевић, Шљиванчанин (од 75. Лучић), Пргић, Павлица (од 83. Ивеља), Мирић.

Млади тим Кабела, освојио је бод у Бачкој Паланци, а стиче се утисак да је могао и до сва три, имајући у виду да црвено-црни са Штранда нису реализовали једанаестерац у финишу првог дела.

После ударца из угла са десне стране лопта се у гужви одбила до Лончара, чији ударац је на гол линији руком зауставио Мијатовић, а судија Делибашић без размишљања показао на пенал, уручивши директан црвени картон капитену домаћих. Ударац Николе Павлице осујетио је Мићановић, а одлично је реаговао и након одбитка, неутралисавши Радмиловићев покушај. Домаћи су претили шутевима са дистанце, добро постављени Елесин није се дао изненадити. Могао је Павлица да се искупи за промашени пенал, када је после грешке Тодоровића изашао сам пред голмана Бачкопаланчана, али је гађао право у њега.