Време читања: 2 минута

СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ

Фудбалски клуб Војводина обавештава спортску јавност и све љубитеље фудбала да ће продаја улазница за дерби меч 34. кола Супер лиге Србије између Војводине и Црвене звезде, који ће у недељу, првог маја, са почетком у 17 часова бити одигран на стадиону „Карађорђе“, званично почети у петак.

Улазнице по цени од 900 (запад), 800 (исток) и 600 динара (север и југ) продаваће се по следећем распореду:

Петак: у просторијама компаније „ГИГС ТИКС“ у тржном центру „Париски магазин“ (Булевар Краља Александра 12), од девет до 19:30 часова моћи ће да се купе улазнице за запад, исток и југ;

Субота: у просторијама компаније „ГИГС ТИКС“ у тржном центру „Париски магазин“ (Булевар Краља Александра 12), од 10 до 16 часова моћи ће да се купе улазнице за запад, исток и југ;

Недеља: на благајни између јужне и западне трибине „Карађорђа“, од 13 часова до почетка утакмице моћи ће да се купе улазнице за запад; на благајни на источној трибини (поред ресторана „Огњиште“), од 13 сати до почетка меча моћи ће да се купе улазнице за исток; на благајни на јужној трибини (поред некадашњих тениских терена), од 13 часова до почетка утакмице моћи ће да се купе улазнице за југ; у шопу навијача Војводине на западној трибини „Карађорђа“, од 14 до 16:45 часова моћи ће да се купе улазнице за север.

Фудбалски клуб Војводина посебно напомиње да је, из безбедносних разлога и у договору са полицијом, одлучено да западна, источна и северна трибина буду предвиђене за навијаче Војводине, док је за гостујуће навијаче предвиђена јужна трибина. На западну, источну и северну трибину стадиона неће бити дозвољен улаз особама са обележјима ФК Црвена звезда.

Капије стадиона биће отворене два сата пре почетка утакмице, а фудбалски клуб Војводина позива све гледаоце да на време обезбеде своју улазницу и раније уђу на стадион, како би се избегле беспотребне гужве приликом уласка, као и да свој клуб бодре спортски и у духу фер-плеја, избегавајући било какво недолично и неприкладно понашање.