Време читања: 2 минута

Супер лига Србије

Новосадска Војводина у оквиру 14. кола Линглонг Тире Супер лиге Србије на свом стадиону дочекују екипу Радничког 1923. из Крагујевца,

Помоћник у стручном штабу домаћег тима Предраг Ранђеловић истиче да је игра противника пажљиво анализирана, да су играчи упознати са најважнијим детаљима, као и да Крагујевчани играју одлично на страни:

– Као и увек, у утакмицу ћемо ући са циљем да остваримо победу. После ремија у Београду, сада желимо да узмемо сва три бода и уђемо у победничку серију, али ће за испуњење таквих амбиција бити потребно то да сви момци уложе максимално залагање, борбеност и знање. Крагујевчани у овој сезони боље играју на страни него када су домаћини и на ту чињеницу никако нећемо смети да заборавимо. Добро смо простудирали начин на који Раднички 1923 игра и с нашим закључцима, односно сазнањима, упознали смо играче. Јасно је како ћемо морати да одиграмо сусрет, а сазнали смо да и наш ривал има одређене здравствене проблеме. То нас, међутим, не опушта. Уколико желимо данас да тријумфујемо, а то је потпуно сигурно, мораћемо да се поштено потрудимо да циљ испунимо и да пружимо игру у рангу најбољих партија које смо приказали у актуелном првенству. Добро смо тренирали током протекле седмице и било је ту неких микро-траума код појединаца. Медицинска служба нашег клуба уложила је максимални напор како би се сви они опоравили и надам се да ћемо све играче данас имати на располагању.

Меч 14. кола Линглонг Тире Супер лиге Србије између Војводине и Радничког 1923 игра се у недељу 24. октобра 2021. године, са почетком у 17:00 часова.

http://www.superliga.rs