Време читања: 2 минута

Помоћни тренер Војводине Предраг Ранђеловић саопштио је на конференцији за медије уочи утакмице против Вождовца да се у екипу враћа Миљан Вукадиновић.

Војводина ће у недељу угостити Вождовац у четвртом колу Супер лиге Србије, а Ранђеловић је оптимиста пред овај меч.

– После тешке утакмице са ЛАСК-ом, окрећемо се нашем првенству и мечу против Вождовца. То је екипа која се неочекивано борила за опстанак прошле године. Променили су тренера, неколико играча, формацију у којој играју, али мислим да нам као ривал у потпуности одговарају, пошто смо се на сличан начин припремали и за утакмицу са ЛАСК-ом. Ми смо у периоду тешких мечева у последњих месец дана, одиграли смо три европске утакмице, два дербија и на нама је да што пре опоравимо екипу и припремимо је за недељу  – рекао је Ранђеловић.

Он је додао да ће повратак Миљана Вукадиновића донети неку нову енергију и да се нада великој победи као почетку једног успешног низа.

– Највеће појачање за утакмицу против Вождовца и предстојећи период јесте повратак Миће Вукадиновића. Он ће у недељу сигурно бити у протоколу, а шеф ће одлучити колико ће играти. Мислим да ће његовим повратком екипа добити другачију енергију са њим. Данас смо имали тренинг опоравка, али утисак је да ће сви бити спремни. Победа је свакако императив о томе нећемо ни да причамо. Ови момци заслужују да све крене у правом смеру, да добар рад буде награђен једном добром утакмицом што подразумева једну велику победу пред нашим навијачима – закључио је Ранђеловић.

Утакмица Војводина – Вождовац на програму је у недељу у 18.55 на стадиону „Карађорђе“.

Извор: www.fkvojvodina.rs