Време читања: 2 минута

Данас, у Ветернику, у оквиру 14. кола Новосадске лиге, гостује Омладинац из Степановићева. Момци тренера Радића налазе се на деоби седме позиције, са Фрушкогорцем из Сремске Каменице. Прошло коло неочекивано су поражени код куће – 1:3. Три бода из Степановићева однели су Ковиљчани.

Чета из Ветерника оклизнула се у Футогу – 2:2. Имали су плаво-бели предност од два гола, међутим у финишу недостајала је концентрација. Искусни Чепић и другови успели су пред крај да надокнаде минус и дођу до великог бода. Један од стрелаца у Футогу за водећи тим каравана, био је штопер, Јован Огњановић.

-После неочекиваног кикса у прошлом колу против комшија из Футога, имамо императив победе у утакмици против незгодне екипе Омладинца. Желимо да сачувамо максималан учинак на домаћем терену и останемо на челу табеле. Тренер Дашић на располагању има комплетну екипу, тако да спремни дочекујемо сусрет. Надамо се, да ћемо до краја првог дела сезоне забележити максималан учинак и на крају окитити се титулом јесењег првака – рекао је Јован Огњановић.