Време читања: 2 минута

Војвођанска лига “Југ”

Јарачани гостују у Мачванској Митровици

Из двобоја са Сремцем, фудбалери Младости, изашли су уздигнутих руку, јер су уписали победу (4:1) и направили одличну увертиру за гостовање Подрињу. Милорад Кнежевић (19), штопер Јарачана, иако игра прву сениорску сезону, потврдио је да на њега може озбиљно да се рачуна.
-Трка је захтевна, пуно је добрих екипа, а успевамо да се одржимо у горњем делу табеле. Свесни смо да за бољи пласман недостаје богатији учинак на страни, па морамо да поправимо тај сегмент, јер смо у гостима освојили само четири бода. Победа против гостију из Војке, унела је додатну дозу самопоуздања – каже Милорад Кнежевић.


Најбоље функционише у тандему са искусним Ђуром Стеванчевићем, свестан да је, уз играча са суперлигашким искуством, лакши пут сазревања. Од овог тандема, очекује се да изнесе терет изазова у Мачванској Митровици.
-Подриње има бољу екипу, него што показује табела. Очекује нас захтеван испит, као и много пута током јесени, па смо спремни да пружимо максимум. У сваки меч улазимо са победничким амбицијама. Верујем у саиграче, ношени одличном енергијом, можемо да прескочимо препреку – рекао је Милорад Кнежевић, млади дефанзивац.
М. Менићанин