Време читања: < 1 минут

Српска лига “Војводина”

Младост ГАТ – Борац 3:1 (2:1)

Нови Сад – Судија: Никола Бикић (Зрењанин). Стрелци: Асани у 12, Јованић у 32. и 80. (оба из пенала) за Младост ГАТ, а Ђокић у 25. минуту за Борац. Жути картони: Дивац, Спасић, Поповић, Јелић, Бабић, Слијепчевић (Младост ГАТ), Јуриша (Борац). Црвени картон: Ковачевић (Борац) у 77. минуту.

Младост ГАТ: Слијепчевић, Јовановић (од 70. Радовић), Бабић, Јелић, Станић (од 59. Вукаљевић), Дивац, Поповић, Спасић, Илић (од 59. Каурин), Јованић, Асани.

Борац: Ковачевић, М. Шушњар, Зулфић, Ђокић (од 46. Ђорђевић), Јуриша, Дашић, А. Шушњар, Гавриловић, Радовић (од 46. Јавор), Живков (од 78. Лекић), Марковић.

Играч утакмице: Дивац

Још једну блиставу игру приказали су Новосађани. Млади Илић покренуо је акцију по левој страни, одиграо до Дивца, који је упослио Асанија за вођство. Поигравање у одбрани домаћих искористили су Сакуљани, Радовић се изборио за лопту, упослио нападача Ђокића, а овај прецизним ударцем поравнао резултат. Играло се отворено на обе стране, а у 31. минуту досуђен је једанаестерац за Младост, Дашић је оборио Дивца, Јованић је био сигуран – 2:1.

Директан црвени картон зарадио је Ковачевић, на непрописан начин спречио је Дивца да увећа предност. Јованић је још једном био неумољив са беле тачке, потрдивши тријумф.