Vreme čitanja: < 1minut

Dnevnikov turnir

Veliko interesovanje vlada za predstojeći, 57. Dnevnikov turnir, koji će se održati posle 24 meseca pauze. Ove godine, pored sale na SPENSU-, gledaoci će utakmice moći da prate i u sali na Slanoj bari. Kao što je ranije objavljeno, u naredne četiri godine brigu o organizaciji vodiće kompanija “M tim sport”, na čelu sa gospodinom Veselinom Vilotijevićem, koji je pokazao spremnost da turniru vrati onaj stari sjaj.

Prijave za učešće počele su danas i trajaće do 12. decembra. Pored seniora, takmičiće se i veterani, kadeti, pioniri i petlići. Za razliku od nekih prethodnih izdanja, igraće se tokom četiri vikenda,a prve utakmice preliminarne faze na programu su 18. i 19. decembra.

Legendarni Miloš Krasić, Lane Jovanović, Milan Vještica, Leo Lerinc prvi su uzeli učešće na turniru, oni će nastupati za ekipu Parking servisa.\

Kotizacije su, kao što je i najavljeno, minimalne, a one iznose – seniori (8.000), veterani, kadeti, pioniri, petlići (6.000). Prijave se vrše u kancelariji “M tim sporta” (Bulevar oslobođenja 11, 2. sprat), radnim danima od 9 do 14 časova.