Време читања: 2 минута

Дневников турнир

У сарадњи са агенцијом “М тим спорт”, генерални спонзор 57. Дневниковог турнира биће компанија MerkurXtip. Уговор су јуче потписали Веселин Вилотијевић, директор агенције која ће водити бригу о турниру у наредне четири године, и Бранко Кокир, директор Меркур гејмса за Србију.

– Турнир није одржан минуле две године, услед пандемије Корона вируса, а од ове године, Агенција “М Тим спорт”, која је иначе организатор највећих фудбалских турнира у земљи, такође сарађује с Фудбалским Савезом Војводине и Србије, жељна је да се врати стари сјај Дневниковом турниру, културној заоставштини Новог Сада и региона. У плану нам је да удвостручимо и број учесника и наградни фонд спрам турнира одржаног 2018. године – истакао је Веселин Вилотијевић, директор “М тим спорта”.

Екипу за 57. издање Дневников турнира можете пријавити сваким радним даном од 9 до 14 часова у канцеларији “М тим спорта”, која се налази на Булевару ослобођења 11 – други спрат. Пријаве трају до 12. децембра.

– Задовољство нам је, а мени поготово, када наша компанија може да помогне спорту, с обзиром да долазим из света спорта и понекад се чак и прибојавам да сам исувише субјективан што се саме помоћи тиче, јер некад желим да помогнем и више него што је то реално могуће. С друге стране, сам веома срећан кад пронађемо одговарајућег партнера за сарадњу и када наиђемо на овако неку манифестацију, која је била и биће велика. Част нам је што можемо да будемо део традиције, која за сада траје 57 година, што је за сваку похвалу и надамо се сарадњи на високом нивоу и што бољем одзиву самог турнира – рекао је Бранко Кокир, директор Меркур гејмса за Србију.

дневник.рс