Време читања: 2 минута

Ђорђевић после прве контролне утакмице

Тренер Војводине Славољуб Ђорђевић није незадовољан након пораза од Нижњег Новгорода, али је истакао да његова екипа има много тога да поправи до краја припрема.

Фудбалери „старе даме“ изгубили су од руског премијерлигаша резултатом 0:2 у првој контролној утакмици у Белеку.

– Иза нас су две недеље тешких тренинга и нама је у овом тренутку резултат у другом плану. Играли смо против екипе која је одиграла цео меч у најјачем саставу и која је доста испред нас у тренажном процесу. Што се тиче нашег договора да играмо високо и агресивно, момци су испоштовали и урадили су многе добре ствари. У другом полувремену смо имали доста млађих играча, неки нису играли ни на својим позицијама. Примили смо голове после индивидуалних грешака, које долазе из велике жеље, али то се дешава у овој фази припрема и сигуран сам да ћемо те неке ствари исправити до почетка првенства – рекао је Ђорђевић.

Он је истакао да током припрема жели да пружи шансу што већем броју играча и да жели јаку конкуренцију у наставку сезоне.

– Ми имамо групу од 17, 18 играча који равноправно конкуришу, у првом делу игре смо имали више шанси, у другом полувремену смо имали Зукића, Кабића, Симића, Матића, али заиста ми није важан резултат у овом тренутку. Намерно смо изабрали тешке противнике, који сваку грешку кажњавају. Настављамо наш жесток ритам, у понедељак имамо тренинг, у уторак два, а онда у среду новог тешког ривала – Сласк. Желимо да играчи стекну самопоуздање против јачих противника, ја верујем да ће момци бити прави после ових припрема – изјавио је Ђорђевић.

Утакмица Војводина – Сласк на програму је у среду у 17 часова.

http://www.fkvojvodina.rs