Време читања: < 1 минут

После шест месеци у Младости ГАТ офанзивац поново задужио дрес Феникса 1995

Александар Димитрић (25), после шест месеци у Младост ГАТ, вратио се у Феникс 1995, другопласирани тим Српске лиге ”Војводина”. Током јесени, на прволигашкој сцени, уписао је 665 минута. Шест пута, био је стартер, док је на десет мечева шансу добијао са клупе, уз један постигнути гол, довољан да се сруши ИМТ. Богату каријеру, употпунио је наступима у Радничком 1923, ОФК Бачкој, Радничком 1912, Радничком (НП), Јавору и Колубари.

-Чим се прочуло да сам се споразумно растао са Новосађанима, имао сам више понуда. Нисам ломио преко колена, ставио сам све на вагу и одлучио да се вратим у добро познату средину. Борба за виши ранг је изазов, сваки играч би да у биографију упише освајање првог места. Клуб је по организацији превазишао српсколигашки оквир, верујем да ће свако од нас уложити максимум, да бисмо у јуну прославили историјски успех – рекао је Александар Димитрић.

Повратак деснокрилног нападача, представља реакцију руководства на одлазак Лазара Милутиновића у Спартак. Упражњена позиција, брзо је престала да буде горући проблем.

-Димитрића не доживљавамо као новајлију, вратио се на место, где је оставио дубок траг. Током претходног мандата, показао је да поседује квалитет да доноси превагу у кључним утакмицама. Очекујемо од њега да ће, заједно са шесторицом пристиглих новајлија, уз мотивисане староседеоце, поставити путоказ ка лидерској позицији. Договорили смо се са још двојицом играча, наредних дана ће донети папире, чиме ћемо ставити тачку на прелазни рок – истакао је Милић Стојаковић, председник Феникса 1995.