Време читања: < 1 минут

Пријатељска утакмица

Кабел – Индекс 0:2 (0:1)

Нови Сад – Стадион крај Штранда. Судија: Марко Грујић (Петроварадин). Стрелац: Нађ у 10. и 66. за Индекс.

Кабел: Барјактаров, Мирић, Јеленковић, Ивеља, Стојановић, Керкез, Нијемчевић, Лучић, Кокановић, Пијус, Павлица. Играли су још: Обадал, Новаковић, Ловре, Радић, Јаковљевић, Радојичић, Чеман и Антониадис.

Индекс: Субашић, Гаћеша, Иван, Плавшић, Јокић, Берић, Боровница, Топић, Нађ, Клаић, Бањац. Играли су још: Бузаџија, Малешевић, Вукашиновић, Батинић, Вуковић и Капларски.

Занимљив дуел комшија, а победу је однео војвођански лигаш. Кристофер Нађ, капитен Индекса режирао је тријумф са два поготка, први је постигао у 10. минуту, нациљавши доњи угао. Играло се отворено на обе стране, Кабеловци су запретили десет минута касније, после убачаја Лучића, Пијус је лоше захватио лопту у петерцу. Предност је могао да дуплира Топић, када је после контре и ударца Бањца слабо реаговао на одбитак. Недуго, затим Лучић је гађао право у Субашића, након комбинације Нијемчевића и Кокановића.

Студенти су удвостручили вођство средином другог дела, после грешке Кабелове одбране, Нађ је прихватио је лопту на ивици шеснаестерца и постигао еврогол, скинувши паучину. У прилици се нашао и Јаковљевић, али је Бузаџија добро интервенисао, спречивши црвено-црне да ублаже пораз.