Време читања: < 1 минут

Пријатељска утакмица

ТСК – Србобран 4:1 (1:1)

Темерин – Гледалаца: 80. Судија: Миловановић (Нови Сад). Стрелци: Обрадовић у 20, Буквић у 54. и Радичић у 63. и 70. за ТСК, Остојић у 32. за Србобран

ТСК: Војводић, Пантош, Бенедек, Пролић, Радичић, Стричевић, Зоран Влаисављевић, Буквић, Пашка, Обрадовић, Татић. Играли су још: Перишић, Ковачевић, Богојевић, Илија Влаисављевић, Николић, Познић.

Србобран: Ађански, Остојић, Кењи, Адамовић, Радовановић, Живановић, Дугоњић, Миковић, Комленић, Перуничић, Ћулум. Играли су још: Дивјаковић, Шијачић.

Темеринци су се, после два меча без постигнутог гола, распуцали у двобоју подручних лигаша. Зоран Обрадовић је, лоб ударцем, крунисао асистенцију Владимира Стричевића – 1:0. Гости су били без Филиповића, Крстића, Јоргића, Радосављевића и Клипића, али су убрзо изједначили. Никола Перуничић је послао повратну лопту, спретно је реаговао Срђан Остојић и из гужве је проследио у мрежу.

Мирослав Буквић је надмудрио голмана Драгана Ађанског, погодивши за 2:1, а онда је на сцену ступио дефанзивац Душко Радичић и са два гола потврдио да се одлично сналази и у офанзивним задацима.

ФОТО: ТСК Темерин/инстаграм