Време читања: 2 минута

НОВОСАДСКА ЛИГА

ТСК – ЖСК 5:2 (2:2)

ТЕМЕРИН: Стадион ТСК-а, гледалаца: 150, судија: Јована Шијан (Нови Сад), стрелци: Стричевић у 20, Татић у 45. и 84, Буквић у 72. и 90. за ТСК, Пињо у 6. и Лазендић у 14. минуту за ЖСК, жути картон: Кронић (ЖСК).

ТСК: Перишић, Шушак, Ковачевић (Лахош), Варга, Радичић, Стричевић, Татић, Николић, Пашка (Богојевић), Клаић (Буквић), Томић (Обрадовић).

ЖСК: М. Калајџић, О. Калајџић, Бојчук (Видовић), Димић, Џамбас, Кронић, Лазендић (Богданов), Н. Тривуновић, Т. Тривуновић, Пињо, Мирић.

У садржајној представи, гости из Жабља, дошли су до вођства, када је њихов најопаснији играч Милош Пињо искористио асистенцију Уроша Димића, док је осам минута касније Милан Лазендић спретно реаговао на одбитак од голмана Перишића, али том приликом се повредио, па је морао да напусти игру.
Владимир Стричевић и Вукашин Татић, уз асистенције Балажа Пашке, до одласка на одмор, изједначили су резултат. Милош Пињо је, у 43. минуту, погодио стативу, док је пет минута касније, на другој страни, Балаж Пашка уздрмао пречку.
У финишу меча, виђена су још три гола.

ФОТО: Марко Менићанин