Време читања: < 1 минут

СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ

Фудбалери новосадске Младости ГАТ започели су са тренинзима за нову сезону и дебитантско учешће у елити. Шеф стручног штаба Бранко Жигић, извршио је прозивку и одрађен је први тренинг, на којем је присуствовало 18 играча и три чувара мреже, углавном старих снага, оних заслужних за пласман у Супер лигу.

Бистричани ће тренирати у Новом Саду све до недеље, када ће се упутити на Златибор, где ће обавити двонедељне припреме. На планинској лепотици одиграће и неколико контролних утакмица, тиме ће Жигић и сарадници добити јасну слику са чиме располажу пред старт првенства и гостовање у Сурдулици.

Играчки кадар претрпео је промене, клуб су напустили Немања Илић, Дамјан Тодоровић, Ненад Севић, Милан Станић, Милош Ожеговић, Дамјан Гојков и Милан Видаков (вратио се у Војводину). Има наговештаја да ће списак бити дужи, јер се и даље воде преговори са неколицином. Што се новајлија тиче, руководство убрзано ради на ангажовању појачања, а епилог разговора са појединцима биће познат до краја недеље, односно до одласка на Златибор.

СТРУЧНИ ШТАБ

Шеф Бранко Жигић оформио је и стручни штаб, а помагаће му Немања Миљановић и Дарко Жакула, кондициони тренер Богдан Белегишанин и тренер голмана Дејан Зукић.

ФОТО: Младост ГАТ