Време читања: < 1 минут

МЛАДИ ВЕЗИСТА ЗАПАЖЕН У ТИСИ ИЗ АДОРЈАНА

У различитим клубовима, али на истој сцени, српсколигашкој, ове сезоне, играла су браћа Игор и Ненад Кудрић. Две године старији Ненад, бранио је боје ОФК Бечеја 1918, док је Игор, после стажа у омладинском погону ТСЦ-а, потенцијал потврдио у дресу Тисе из Адорјана.
-Задовољан сам сезоном у Тиси, за младог играча је најбитније да добије минутажу. Трудио сам се да оправдам очекивања и верујем да сам у томе успео. Тиса је стабилан и одлично организован клуб – каже Игор Кудрић, везиста рођен 2001. године.
Током пролећа, фудбалери Тисе, освојили су 22 бода и нису стрепели око статуса у ситуацији, када су испала четири клуба.
-У пролећном делу, на домаћем терену, победио нас је само Феникс 1995 (0:3), док смо преосталих седам мечева окончали победама. Најубедљивије било је са ОФК Старим градом (8:2) и ОФК Бечејом 1918 (5:0). Брат Ненад носио је дрес Бечејаца, успео сам и да затресем мрежу клуба у којем сам био у млађим категоријама.
Добре игре, украшене су са четири гола, па је запао за око клубовима.
-Желим да напредујем и да наставим узлазном линијом. ”Војводина” је захтевно такмичење и не трпи импровизације. Добро сам се снашао, изборивши место међу стартерима у јакој конкуренцији – истакао је Игор Кудрић.
М. Менићанин