Време читања: < 1 минут

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА

Четири бода са два гостовања и пораз од Војводине биланс је дебитанта, Младости ГАТ у овосезонском издању Моцарт Бет Супер лиге. Следи дуел са Чукаричким, који је јуче, новим убедљивим тријумфом над луксембуршким Расингом, обезбедио пласман у треће коло квалификацију за Лигу конференција и двомеч са Твентеом.

– Не бисмо требали трошити речи о екипи Чукаричког. Брђани на најбољи могући начин представљају српски фудбал у Европи, са осам постигнутих голова у две утакмице. Заслужују озбиљан респект. У првенству су се издигли после убедљивог пораза на старту, од ТСЦ-а, уз две победе против Новог Пазара и Напретка. Нису одложили меч и јасно нам је да неће калкулисати – није штедео комплименте на рачун наредног ривала шеф струке Новосађана Бранко Жигић.

Младост ГАТ није постигла гол у последњих 180 минута, а млади стратег истиче да у појединим ситуацијама навални ред мора храбрије да делује.

-Донели смо четири бода са два гостовања. Од недеље бисмо требали и код куће да уписујемо бод(ове). Морамо бити храбрији. Прати нас нереaлизација претходне две недеље. Радимо на томе свакодневно. Свесни смо да без голова нема публике, ни бодова. Очекујем да добијемо ветар у једра са трибина, као и у дуелу са Војводином. Позивам навијаче да дођу у што већем броју – завршио је Бранко Жигић.

Меч између домаће Младости ГАТ и гостујуће екипе, Чукаричког на програму је у недељу, у 21 сати, на стадиону ,,Карађорђе”.


ФОТО: Младост ГАТ