Време читања: < 1 минут

ИНДЕКС СА НОВИМ ТРЕНЕРОМ

Десет дана пре почетка трке на војвођанском ”Југу”, кормило Индекса, преузео је Ненад Рајић, бивши тренер Младости из Бачког Јарка и Војводине 1928 (Перлез). Некадашњи голман и интернационалац у Мађарској, Украјини и на Кипру, прихватио је изазов у ситуацији када време није савезник.

-План је био да наставим у Сирији, али се у последњи час све преокренуло. У међувремену, стигао је позив Индекса и одлучио сам да га прихватим. Први тренинг са екипом сам реализовао, на располагању је кадар од 14-15 момака, што није довољно за трку. Очекујем током наредних пар дана да појачамо конкуренцију, постоје индиције да ће из Војводине да стигну младе снаге, као неопходна енергија – каже Ненад Рајић.

Упркос чињеници да се кадровски мозаик слаже у ходу и да недостају мечеви за уигравање, у његовом гласу провејава оптимизам.

-Од искусних играча из прошле сезоне, остали су голман Субашић и штопер Вуковић. Неминовност је да ћемо се уигравати кроз неколико уводних кола у првенству. Нема притиска, нико пред нас није поставио императив било какве врсте, па у таквој атмосфери очекујем да постепено уђемо у жељени ритам. Док се не поправи стање травнате подлоге, мечеве као домаћини, играћемо на стадиону Пролетера – истакао је Ненад Рајић, тренер Индекса.