Време читања: < 1 минут

ДЕБИ У СУБОТУ ПРОТИВ ТРАЈАЛА

Нови Сад је после раскида сарадње са Александром Радуновићем, за шефа стручног штаба именовао Бранка Жигића, у прва четири суперлигашка кола главнокомандујућег на клупи Младости ГАТ. По доласку на Детелинару, Жигић је истакао следеће:

– Хвала људима из клуба на указаном поверењу. Сматрам да Нови Сад заслужује много боље место на табели него на којем се тренутно налази. О играчком кадру знам доста и стање на табели није реално с обзиром на то колико ти играчи могу да постигну. Немамо много времена за додатно упознавање, већ за викенд нас очекује нова утакмица. Треба да вратимо играчима вероватно „пољуљано“ самопоуздање, јер фудбал је немогуће да су заборавили да играју. Сигуран сам да постоји нека доза страха с обиром на резултат који су остварили у прва четири кола. Промена тренера треба да донесе нешто ново, бар што се тиче енергије. Једино играчи могу да изађу из овог проблема, наравно уз мене и мој стручни штаб. Очекујем већ од данашњег дана и првог тренинга да видим нову, позитивну енергију – казао је Жигић.

Деби на клупи жуто-плавих млади стручњак имаће у суботу (17.00), када популарни ,,канаринци” на ГАТ арени дочекују крушевачки Трајал.


ФОТО: Спортски директор Зоран Говедарица и Бранко Жигић/РФК Нови Сад 1921