Време читања: 2 минута

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА: МЛАДОСТ ГАТ – МЛАДОСТ ЛУЧАНИ 1:1

Други узастопни реми за екипу Младости ГАТ, овога пута у Новом Саду, у дуелу са Младости из Луачана. Иако су Бистричани први стигли до гола, када је Максимовић пенал претворио у гол, утисак је да је фалио тај други погодак како би се укњижила нова тројка, друга овосезонска на стадиону ,,Карађорђе”. У 78. минуту Мирић је натрчао на одбитак и лопту сместио у мрежу за коначан исход – 1:1.

-Знали смо и очекивали да ће утакмица бити тешка. Сигурно да је Младост једна добра екипа са шест-седам искусних играча који су се доказали у нашој земљи и у иностранству и то искуство је на крају и преавагнуло. Ушли смо обазриво у утакмицу, постигли гол на време. Период од водећег гола до полувремена је одлучио меч, у том интервалу смо имали још две добре ситуације да решимо питање победника, али нисмо успели. Договорили смо се, да  из контре покушамо да припретимо, међутим гости су изједначали и нерешен исход је најреалнији. Жалимо за три бода, али не могу ништа да замерим мојим момцима који су дали све од себе. Већ у среду играмо Куп са Вождовцем, потом дочекујемо Радник. Покушаћемо да освојимо што више бодова…

Под вођством новог-старог шефа Новосађани су освојили два бода, један у Лазарецу и један данас, претходно су поражени од актуелног шампиона.

-Не рачунајући Црвену звезду, два бода, против Колубаре и Лучана јесу помак. Надали смо се више, али знате како, то су неке ствари које сам ја затекао у клубу, те играче и ту физичку спрему коју поседују у овом тренутку. Наравно да смо желели данас сва три бода, ипак је био бод, али ово је максимум екипе. На сву муку суочени смо са изостанком Димитрова, који је имао картоне и Видакова, који је повређен. Не могу да грешим душу, момци су изгарали и на томе им честитам – закључио је Ристовски.