Време читања: < 1 минут

КУП ФГСНС – ФИНАЛЕ

среда

26. 10. 2022. 15:00 Темерин
ТСК – КАБЕЛ

Делегат: Озрен Дукић
Главни судија: Алекса Граховац
Први помоћни: Душан Зорић
Други помоћни: Лука Живковић
Четврти судија: Немања Николаш