Време читања: < 1 минут

БАЈКА КОЈА ЈЕ КРАТКО ТРАЈАЛА…

У недељи пред старт трке за бодове на војвођанском “Југу”, Ненад Рајић је именован за главнокомандујућег у новосадском Индексу. У кратком временском периоду састављен је и више него респектабилан тим.

Кренуло се тројком против фаворизованог Железничара из Инђије, потом је убедљиво савладан Шајкаш 1908. Заустављени су тек у Ердевику – 3:0, у оквиру четвртог кола, претходно је у голеади пао и Раднички из Шида – 4:3. Уследили су подвизи над Доњим Сремом 2015 и Слогом из Темерина, а у међувремену и реми са Ветерничанима. У последњих пет рунди плаво-бели са Ђачког игралишта играју топло-хладно, али и даље се високо котирају. На четвртом су месту са 22 освојена бода. Отежавајућу околност представља чињеница да су Рајићеви пулени констатно мењали домаћинство, што још више, овим резултатима, даје на тежини.

Након недељног пораза у Руменци, од Јединства – 3:0, Ненад Рајић, један од најзаслужнијих за тренутни пласман, завршио је причу око вођења екипе.

-Било је лепо док је трајало. Одлука је да више не седим на клупи. Иако сам екипу преузео у “минут до 12” , остварили смо завидан учинак. Од, на почетку, предвиђане борбе за опстанак, ми смо у врху. Поносан сам на играче. Желим им много успеха у наставку – поручио је млади тренер и бивши интернационални голман.

Три кола остала до краја прве етапе. Индексовци дочекују Дунав, па иду у госте Младости из Бачког Јарка. Последњу јесењу утакмицу одиграће против Славије, као домаћини.