Време читања: 2 минута

ТЕМЕРИНЦИ УБЕДЉИВИ У КОМШИЛУКУ

ОФК Сириг – Слога (Т) 1:4 (0:3)

Сириг – Гледалаца: 60. Судија: Спасоје Јуришић (Нови Сад). Стрелци: Гргић у 70. за ОФК Сириг, Марјановић у 16, Крајновић у 20, Бановић у 44. и Kaраћ у 55. за Слогу.

ОФК СИРИГ: Гогић, Рајачић, Б. Брежњак, Вукеља, Васић, Декић, Грујичић, Радић, Гргић, Солдат, Ружин. Играли су још: Видовић, М. Којовић, Аћимовић, Р. Којовић, Митровић, Цигановић, Вулић, Ивковић, Богојевић.

СЛОГА: Војводић, Марић, Пастор, Томић, Јаковљевић, Бановић, Ђ. Пролић, Марјановић, Крајновић, Радонић, Јованов. Играли су још: Миличевић, Буквић, Вуковић, Баштић, Чампар, Караћ, Борић.

Темеринци су спремни за пролећну премијеру на војвођанском ”Југу”, то је пре победе над комшијским ОФК Сиригом, потврдила провера са бечејским српсколигашем. Као крај Тисе, где је са два гола режирао победу, поново је Стефан Бановић показао да је важна карика црвено-белих и да, поред задужења на средини терена, има енергије и за демонстрацију голгетерског умећа. После продора по левој страни и центаршута капитена Роберта Пастора, правовремено је реаговао, пославши лопту иза Гогићевих леђа. Претходно су голмана домаћина, надмудрили Ненад Марјановић (са слике), ударцем са 25 метара, и новајлија Душан Крајновић, прецизним гађањем супротног угла.
Код Сирижана, који се спремају за пролећне изазове у Првој новосадској лиги, недостајали су голман Јоргић, Косић и Миловановић, а најбољу шансу до одласка на одмор није искористио Ненад Гргић, када је искоса, из чисте позиције, циљао мету, али Душан Војводић је одлично реаговао.
По киши и ветру, одиграно је и друго полувреме, на чијем почетку је Бранко Караћ, јесенас најбољи стрелац Сирижана, са 11 голова, погодио мрежу бившег клуба. Ненад Гргић, не тако давно нападач Слоге, поставио је коначан резултат.