Време читања: < 1 минут

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА

Са новим шефом, Ненадом Лалатовићем Младост ГАТ ће у Суботицу, на дуел са Спартаком. Партија против нишког Радничког није била на нивоу, али уписан је бод и ,,гатовци” су зачеље препустили Раднику из Сурдулице. Убрзо након тог сусрета, пронађена је замена за Љубомира Ристовског и некадашњи стратег Војводине и Пролетера дебитоваће на клупи против плавих голубова.

Пред меч, који је на програму сутра од 18 часова говорили су помоћни тренер, Милан Вјештица и голман, Марко Кнежевић.

– Сутра нас очекује једна битна и тешка утакмица. Спартак је чврста и организована екипа, која у последња три кола не зна за пораз. Сигурно је да су у предности на психолошком плану. Што се нас тиче, спремно дочекујемо ову утакмицу и даћемо све од себе да остваримо добар резултат – рекао је Вјештица, у последње две године Лалатовићев сарадник.

Искусни чувар мреже заменио је Милојевића и одбраном у последњим тренуцима сачувао бод на стадиону ,,Карађорђе”.

– Спартак се подигао, у добром су ритму. Вратили су се непоражени из Тополе и Крушевца, а у међувремену савладали су на свом терену екипу Новог Пазара. Имају доста квалитетних индивидуалаца попут Срећковића, Бијеловића и Станића. Нама су бодови преко потребни и надамо се да ћемо се из Суботице вратити са повољним резултатом – поручио је Кнежевић.