Време читања: < 1 минут

ДИВОШАНИ У ПЕТОЈ БРЗИНИ

Слаба партија на Салајци није оставила последице, јер су фудбалери Хајдука убедљиво тријумфовали против појачаних Новопазовчана – 0:5, повративши самопоуздање и направивши лепу увертиру за недељни дерби.

– После пораза у Новом Саду уследила је позитивна реакција, екипа је показала изузетно јак и чврст карактер, честитам им на томе. Припремили смо добро утакмицу, отворили је добро, дали голове на време, па питање победника није долазило у наставку. У другом полувремену испоштовали смо договор и постигли још три гола – каже Бојан Вуковић (са слике), стратер Хајдука из Дивоша.

У недељу од 15 часова, јесењи првак, Хајдук из Дивоша угостиће Словен из Руме, који се у међувремену изједначио са домаћином по броју бодова, а тренутно због боље гол-разлике држи врх ”Југа”. Јесенас, у Руми, славилипоготком Младена Галића.

– Словен је у великој серији победа, екипа која зна шта хоће. Ако уђемо у ту утакмицу како треба мислим да имамо чему да се надамо. Верујем да ће утакмица оправдати епитет дербија – истиче Вуковић.

Узимајући у обзир све параметре гледаћемо дуел две најбоље екипе у лиги, најбољи напад (Словен постигао 44 поготка) против најчвршћег бедема (Хајдук примио само четири гол).

Обезбеђен је и пренос уживо, а утакмицу можете пратити на YOUTUBE каналу merkurXtip кладионице.