Време читања: 2 минута

МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА 

После ремија против Слободе (0:0) и пораза од Радничког (0:1), екипу РФК Нови Сад очекује дуел против Инђије коју су у првом делу сезоне у гостима савладали (3:2) и то после великог преокрета. Канаринци који су испред себе зацртали пласману бараж желе да се врате на победнички колосек.

Помоћни тренер Саво Ковачевић је свестан да их не очекује нимало лак посао, али верује да ће тим успети да се тргне после два меча на којима нису постиги гол.

– Очекује нас још једна тешка утакмица. Улазимо у ритам где у десет дана морамо да одиграмо три меча. Долази нам у госте екипа Инђије која има квалитет и која је одлично игра у гостима, што су потврдили у претходном периоду. Играју добро на резултат. Морамо бити опрезни. Ми ћемо покушати да се вратимо на победнички колосек и исправимо грешке које смо имали у претходна два меча, а то је да постигнемо гол. – рекао је Саво Ковчевић.

Владан Милосављев, један од најискуснијих у тиму РФК Нови Сад је велики оптимиста пред дуел против Инђије, где је провео годину дана пре доласка у редове канаринаца, па најбоље познаје квалитете противника.

– Инђија је једна изузетно квалитетна екипа, која је предвођена одличним тандемом тренера. Имају одличан систем игре. Најопаснији су по крилима и морамо бити опрезни када је то у птању. Када играју у гостима они чекају своју прилику из контранапада, јер када су домаћини вероватно се противници бране па не могу да то да прикажу и због тога играју много боље као гости. Ми у овај меч улазимо после пораза који је искрен да будем морао да се деси, јер смо пре тога имали низ добрих резултата од чак осам или девет мечечва без пораза, а када се на све то дода да нисмо примили гол на претходних пет утакмица, онда је морало и ово да се деси. Верујем у тим, верујем да овај тим може да се врати на прави колосек и оствари тријумф – рекао је Владан Милосављев.