Време читања: < 1 минут

МЛАДОСТ ГАТ 

Поштовани,

Фудбалски клуб Младост ГАТ жели да се обрати целокупној спортској јавности, након неколико дискутабилних судијских одлука на утакмицама нашег клуба.

ФК Младост ГАТ се није оглашавала око утакмица које је до сада одиграла, знајући да су судијске грешке саставни део фудбалске игре. Међутим, како су учестале, почињемо да сумњамо да оне нису само плод случајности, већ нечије намере да нам се ускрати право на поштену и равноправну борбу за опстанак у Moцарт Бет Супер лиги Србије.

Горак утисак на све у нашем клубу оставила су дешавања на утакмици 29. кола у којој смо били домаћини Фудбалском клубу Колубара. У 56 минуту, наиме, наш играч Илија Бабић у продору ка голу, бива оборен са леђа у казненом простору од стране гостујућег фудбалера Немање Николића. На запрепашћење читавог стадиона, главни судија се није огласио. Како се утакмица завршила без голова, сматрамо да је ова ситуација могла да преокрене њен ток у нашу корист.

Честитамо нашим спортским пријатељима из Колубаре на фер и коректној игри, али не можемо а да се не запитамо да ли то наш клуб неком нешто дугује или неком смета на суперлигашкој сцени? Нећемо да ћутимо док нам се одузима оно што смо на терену заслужили. Настављамо храбро ка остварењу наших циљева, поштујемо сваког, али исто тако желимо и да нас поштују!

УПРАВА ФК Младост ГАТ