Време читања: 2 минута

ДУШАН КРАЈНОВИЋ ПОСТИГАО ПЕТ ГОЛОВА ИЗ ШЕСТ ПРОЛЕЋНИХ МЕЧЕВА У ДРЕСУ ТЕМЕРИНАЦА

Пет голова из шест пролећних мечева, представља тренутни голгетерски биланс Душана Крајновића, вође навале Темеринаца. Одлични нападач, рођен је 1995. године и зимус је црвено-бели дрес Радничког (Шид) заменио истим таквим, али са грбом Слоге. За кратко време, постао је љубимац навијача до чијих срца су најближа пречица – голови.
-Лепо ми је у Темерину, сви су ме одлично прихватили, а хоће ме и голови, па је задовољство двоструко. Ако све буде по плану остаћу и за наредну сезону, јер нисам склон честим променама клубова. Нема притиска тренутно, имамо бодовну залиху, која гарантује миран финиш трке – каже Душан Крајновић (са слике).
Током досадашње каријере, бранио је боје Обилића (Кукујевци), Биг була, Слоге из Ердевика, Борца (Мартинци), ОФК Старог града и Радничког (Шид) у три наврата.
-Пре доласка у Слогу, две године сам био у Радничком, где сам се вратио трећи пут по завршетку сарадње са тадашњим српсколигашем ОФК Старим градом. Изашао сам јесенас из повреде и планирао до краја сезоне да останем у Шиду, али појавила се понуда Слоге и одлчио сам да је прихватим, јер сам и послом и адресом становања везан за Нови Сад.
Темеринци дуго нису у својим редовима имали голгетера оваквих карактеристика. Чак и када не упише рецку, његов допринос за екипу је немерљив, јер је активан у свим акцијама. Минулог викенда, понео је епитет јунака општинског дербија, пошто је два пута погодио мрежу Младости.
-Први пут сам био актер општинског дербија. Било је лепо играти пред пуно навијача оба клуба, а посебно ме радује што је све прошло у коректним тоновима. Јарачани су били под притиском, то је ишло на нашу воденицу и заслужено смо освојили три бода – рекао је Душан Крајновић.
М. Менићанин

ТРЕНЕР ДАВИДОВИЋ ПОСТАО ДЕДА

Дан после победе на Ливадици, вредне искорака на табели, тренер Мирко Давидовић је постао деда, па су први тренинг после тог радосног догађаја играчи искористили да му честитају рођење унука.