Време читања: 2 минута

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА: ВОЈВОДИНА – НОВИ ПАЗАР 4:0

Тренер Војводине Радослав Батак честитао је својој екипи на одличном издању и важној победи над Новим Пазаром.

Фудбалери „старе даме“ данас су надиграли и убедљиво победили Нови Пазар резултатом 4:0, а Батак је похвалио све своје играче.

– Главна ствар данас била је што су играчи заборавили прошлу утакмицу и ово схватили као нови меч. Током недеље имали смо проблема, нашем Филипу Малбашићу преминула је мајка и ми смо сви заједно били на сахрани и они су му данас одали признање прославом голова, јер нам је он недостајао данас на терену. Добро смо отворили меч, о томе смо и разговарали пре меча, овај пут смо били бољи, дали смо два гола на време. Жао ми је што сви момци добро раде, али не могу сви да играју. Али радује ме што се сви радују нашој колективној, заједничкој победи. Сада можемо да се боримо за пласман више и треба да схватимо колико можемо и да не прекидамо овај низ. Следећи ривал је Раднички из Крагујевца, очекује нас нови изазов и надам се да ћемо имати исти приступ као данас. Честитам свим играчима на данашњем издању и заједништву – рекао је Батак.

Он се посебно осврнуо на учинак Јована Милошевића, али опет подвлачи да је тим тај који „избаци“ појединца.

– Милошевић је жељно чекао тај гол, ми током недеље видимо када се неко осећа боље, имамо једноставно такав однос са свима. Немања Николић од првог дана од како смо ми дошли тренира фантастично, али га је стигао мало и умор. Ми имамо ту добру интеракцију, разговарамо са свим играчима, па смо тако и са Милошевићем и он је прихватио неке ствари са тренинга. Тај гол је дошао као награда за сав тај труд и рад, што је веома важно за нападаче. Ипак, ја не бих оцењивао само кроз голове већ и због свега оног што раде за екипу – истакао је Батак.