Време читања: 2 минута

МОЦАРТ БЕТ СУПЕР ЛИГА

Фудбалери Војводине и Партизана ремизирали су резултатом 2:2 у 36. колу Моцарт Бет Супер лиге Србије.

Двоструки стрелац за Војводину био је Јован Милошевић у 22. и 46. минуту.

Фудбалери два тима су на терен изашли заједно са децом из фудбалских клубова са Грачанице, која ових дана бораве на Летенци и учествују на дечијем фестивалу. Такође, пред почетак утакмице, члан УО Петар Ђурђев доделио је Филипу Малбашићу урамљен дрес са бројем 100, с обзиром на то да је ово била његова стота утакмица у дресу „старе даме“.

Екипе су наступиле у следећим саставима:

Војводина: Царевић – Лазаревић, Јеличић, Траоре, Антонијевић – Буснић (од 46. Зукић), Милосављевић (од 46. Топић) – Чумић, Милошевић (од 85. Кабић), Малбашић – Вукчевић (од 56. У. Николић).

Партизан: Поповић – Филиповић, Вујачић, Илић, Урошевић (од 79. Фејса) – Kолорадо (од 66. Пантић), Белић (од 79. Шеховић) – Дијабате, Натхо (од 74. Јевремовић), Мениг (од 66. Јовић) – Рикардо.

Утакмица је била веома отворена од самог почетка, а први је припретио Партизан и то у два наврата, преко Менига и Рикарда, обојица су гађала замало поред гола. Воша је убрзо узвратила, Малбашић је ишао ка голу Поповића, али је одбрана Партизана реаговала у последњем тренутку.

Партизан је повео у 18. минуту, када је Рикардо побегао одбрани Војводине, повукао лопту у страну и послао је под пречку за 0:1.

Само два минута касније Партизан је имао велику шансу да дође до другог гола, Дијабате се неочекивано нашао сам испред Царевића, који је маестрално интервенисао.

Воша је у 22. минуту на прави начин узвратила, после акције по десној страни, Вукчевић је побегао и одлично одложио повратну до Милошевића који је са ивице шеснаестерца погодио даљи угао за 1:1.

Уследио је нешто мирнији период без изразитих прилика, а онда је у 44. минуту Чумић са 20 метара гађао уз стативу, Поповић је сачувао гол Партизана.

Тек што је почело друго полувреме, Воша је преокренула после нове акције Милошевића и Вукчевића. Милошевић је унео лопту са десне стране, одиграо дупли пас са Вукчевићем и потом поново сјајно погодио за 2:1.

Али, опет је дошло до брзог изједначења, Царевић је још једно одлично интервенисао после ударца Менига, на одбијену је налетео Колорадо и у 50. минуту било је 2:2.

Након новог изједначења темпо игре је мало опао, али се више играло на половини Партизана. Ипак, у 72. минуту Партизан је имао велику шансу, Дијабате је гађао први угао искоса, Царевић је поново био на правом месту.

Воша је до краја била ближа победи, 10 минута пре краја Урош Николић је погодио стативу после паса Антонијевића и то је била последња шанса на утакмици.