Време читања: < 1 минут

СЛОВЕН РИВАЛ БОРЦА ИЗ ШАЈКАША У ПЕТОМ МЕЧУ СЕЗОНЕ

Шајкашани нису успели да савладају зрењанински Раднички у минулом колу (0:0) и са три ремија и једним поразом смештени су на 13. месту у Војводини. Резултати нису испратили очекивања с’ обзиром да су претходне две сезоне окончане на трећем односно другом месту. У петој рунди изабраници Живана Јелина гостоваће високопласираном Словену.
– Румљани су жељни надметања и доказивања, три победе су остварили без примљеног гола, али резултат против Бечеја говори да нису непобедиви – вели бонус Милош Девушић, стартер у сва четири кола. – Наш почетак трке није мерило квалитета, у досадашњим утакмицама нисмо имали среће у завршној трећини. Радимо добро, атмосфера је одлична и кад-тад све ће доћи на своје – каже Девушић.

За суботњи двобој, бираним речима према ривалу, Девишић поручује:

– Очекујем висок интензитет, домаћи су у налету и биће напето. Тешко је предвидети у ком смеру ће утакмица отићи, уз пуно поштовање према Словену верујем да, ако будемо максимално сконцентрисани, можемо до позитивног резултата – истакао је Милош Девушић.

Публика у Руми имаће шта да види и за очекивати је да ће ситнице одлучити дуел два амбициозна српсколигаша. Меч почиње у 16 сати.