Време читања: < 1 минут

ПОСЛЕДЊЕПЛАСИРАНИ БОРАЦ ИЗ ШАЈКАШ ГОСТУЈЕ У ПАНЧЕВУ

Борац (Шајкаш) је поражен од Новобановчана и пред гостовање Динаму 1945 заузима последње место у друштву српсколигаша. Деконцентрисаност у тренуцима када се ломио меч скупо их је коштала, па су фудбалери Омладинца песмом напустили Шајкаш – 0:1. Гол одлуке постигао је Томислав Тодоровић у 81. минуту, након низа неуспелих покушаја домаћих.

– Поново смо поклекли код куће. Понављамо грешке из утакмице у утакмицу – каже Парошки, десни бек Борца. 

Следи двобој у Панчеву, са Динамом 1945 у јутарњем термину (недеља, 11.00)

– Боље играмо на гостовањима. Победу коју смо извојевали била је управо на страни, и то против одлично пласираног Словена. До краја јесени остало је још пет рунди и више немамо избора. Налазимо се у тешкој ситуацији, табелу боље да не гледамо и једини начин да изађемо из кризе јесу три бода против Динама – истиче Парошки.

Статистика ни мало није пријатна, Подгорелецови пулени мрежу нису затресли невероватних 450 минута. Један гол може све да окрене, чега су свесни и у табору Шајкашана.

– Лига је уједначена, свако свакога може да победи. Изненадили смо у Борковачкој долини, зашто не бисмо и Панчевце. Стварамо шансе, али нас неће гол. Верујем да ће нам се вратити у наредним колима и да ћемо са много боље позиције на паузу – рекао је Парошки.