Време читања: < 1 минут

СРПСКА ЛИГА ”ВОЈВОДИНА”

Омладинац (НБ) – Словен 1:3 (0:1)

Нови Бановци – Гледалаца: 300. Судија: Душан Белић (Зрењанин). Стрелци: Добријевић (из пенала) у 51. за Омладинац, Илић (из пенала) у 7, Игњић у 56. и 67. минуту за Словен. Жути картони: Горановић (Омладинац), Радишић (Словен).

ОМЛАДИНАЦ (НБ): Благојевић, Савић, Мисић (од 60. Јовановић), Милићевић, Станисављевић, Добријевић, Ахчин, Дашић, Димитријевић, Тодоровић, Кнежевић (од 46. Станимировић).

СЛОВЕН: Шегавац, Симић, Радовић, Лукешевић, Илић (од 89. Алексић), Батало (од 83. Стојисављевић), Радишић, Маринковић (од 46. Јандрић), Перошевић (од 89. Живковић), Куљанин (од 64. Савиновић), Игњић.

Након победе у дербију јесени, Румљани су прескочили и Нове Бановце учврстивши се на првом месту и са четири бода вишка ће у пролећну сезону.

На старту оборен је Игњић, а сигуран реализатор најстроже казне био је ко други него Брана Илић. За промашај Перошевића, који је нациљао пречку после акције са десне стране и центаршута Јандрића, стигла је казна. У 51. минуту Добријевић је вратио све на почетак са 11 метара, претходно је корнер извео левоноги Дашић и након гужве у петерцу непрописно је заустављен Немања Ахчин. Пет минута трајао је егал, центрирао је Радовић, док је Александар Игњић скочио испред чувара и трзајем главом послао лопту у доњи десни Благојевић угао – 1:2. Исти играч десетак минута касније на програвање капитена Илића, уз катастрофалну реакцију домаће одбране, постиже свој други гол и доноси Словену лепу предност уочи зимског одмора.


ФОТО: Словен