Време читања: < 1 минут

СРПСКА ЛИГА ”ВОЈВОДИНА”

Тиса- Борац (Ш) 1:3 (1:1)

Адорјан – Гледалаца: 100. Судија: Немања Дамјановић (Панчево). Стрелци: Костић у 41. за Тису, а Топић у 20, Бурсаћ у 52. и Гојковић у 90+3. за Борац. Жути картони: Стајковић, Томишић (Тиса), Петровић, Ачимовић (Борац).

ТИСА: Стајковић, Виола (од 73. Провчи), Савуљица, Јухик (од 86. Месарош), Митровић, Томишић, Свитић, Томић, Золнајић, Ивандекић (од 52. Лекај).

БОРАЦ: Петровић, Максимовић, Аћимовић, Топић, Бурсаћ, Пановић (од 79. Пјошта), Гргић, Ромић, Малешевић (од 60. Гојковић), Девушић, Мирковић.

Борац је победом у Адорјану обезбедио себи мирнију паузу, на коју ће са деветог места.

За предност постарао се Владо Топић, одлично се снашавши са петерца, после корнера Луке Гргића. У 41. минуту уследило је изједначење, Костић је нациљао мету, након контре. Пред паузу Аћимовић је покупио лопту испред Стајковића и непрописно је заустављен за пенал. Голман Тисе се искупио, прочитавши Луку Гргића.

Шајкашани су додали гас у наставку, па је након додавања Аћимовића, Никола Бурсаћ искоса са десне стране погодио даљи угао – 1:2. У последњим секундама, домаћи су имали прекид, Стајковић је отишао у противнички шеснаестерац, а лопту у празну мрежу са 35 метара послао је Зарије Гојковић, поставивши коначних – 1:3.