Време читања: < 1 минут

У ПОСЛЕДЊОЈ ТРЕЋИНИ ЈЕСЕЊЕ ТРКЕ ИЗБРИСАНИ СТАРТНИ МИНУСИ

Слабо су почели фудбалери Борца из Шајкаша, ређали су се резултати испод очекивања, мењали тренери и у финишу јесење сезоне пронађена је добитна комбинација. На пет последњих рунди, од могућих 15, ученици тренера Подгорелеца освојили су 12 бодова . На опроштају, поразили су Тису у Адорјану – 1:3.

– Били смо бољи од Тисе и заслужено дошли до плена. Добро смо почели, кад је Владо Топић погодио за вођство, знао сам да смо на добром путу, без обзира што смо, у последњем минуту полувремена, промашили пенал. Првих сат времена, вероватно, најбоља је игра јесени, а било је шанси за убедљивији тријумф – рекао је Подгорелец.

Уз коментар из Адорјана, тренер Борца је искористио прилику и да сумира урађено под његовим вођством:

– Дошао сам на формирану екипу, са много непознаница око играчких могућности, али успео сам да наметнем систем рада и четири победе у последњих пет кола, не могу да се сматрају случајним. Кад смо се навикли једни на друге, дошло је до бољитка. Добро сам упознао тим и знам шта је потребно да будемо јачи и резултатски успешнији – завршио је Подгорелец.

Почео је одмор за Шајкашане, а на крају када се све сабере и одузме, са позиције број 9 загарантован је доста мирнији зимски сан, какав је могао да буде…


ФОТО: Игор Мирковић играо и у везном реду