Време читања: < 1 минут

ЛЕСТВИЦА ПОСТАВЉЕНА ВИСОКО

Организација судија Фудбалског савеза Града Новог Сада, одржала је редовну Скупштину и традиционални Новогодишњи коктел, чиме је стављена тачка на успешну годину. Први човек новосадских судија, некадашњи суперлигашки арбитар, Мајо Вујовић, није крио задовољство, због чињенице да је Нови Сад после три деценије добио судије за УЕФА сцену, с обзиром на сјајан успех Ненада Минаковића и помоћника Светозара Живина и Милана Шутуловића.

 -Током године на измаку, успешно смо реализовали кампове за перспективне судије, школе суђења, бројне семинаре и учествовали на Сајму спорта. Све је то допринело да наша организација буде видљива на спортској мапи Србије – истакао је Мајо Вујовић.

 За остварене резултате, плакетама су награђени: Ненад Минаковић, Светозар Живин, Зорана Стоиљковић, Дуња Вукчевић, Алекса Граховац, Филип Акин, Никола Милојевић и Младен Милутиновић.

 Подршку раду организације, својим присуством, дали су Новак Кострешевић, председник ФСГ Новог Сада, и Миодраг Цвијић, генерални секретар ФС Војводине.

М. Менићанин

ШКОЛА СУЂЕЊА ОД 1. ФЕБРУАРА

 Сходно континуираном омасовљавању кадра, поново се организује школа суђења, а почетак је планиран 1. фебруара. За заинтересоване полазнике, предавања су бесплатна и трају две седмице. Пријаве се могу послати преко инстаграм профила Организације судија ФСГ Новог Сада.