Време читања: < 1 минут
РЕЗУЛТАТИ 13.1.

субота

11.20 | Феникс – Наур (полетарци – полуфинале) 3:2

12.00 | Краљев парк – Тријумф 021 (полетарци – полуфинале) 5:1

12.40 | Но нејм – Медведи (петлићи – полуфинале) 9:0

13.20 | Тријумф 021 – ПИП Тортиља Мекс. (пионири – полуфинале) 1:3п

14.00 | Аутогалант – Квики маркет 3 (ветерани – полуфинале) 2:0

14.40 | Кабел – Половна техника Будо (петлићи – полуфинале) 1:13

15.20 | Петар Пуача Зл. копачка ГМ колор – Дрим тим (пионири – полуфинале) 1:2п

16.00 | Вејк ап ђус бар – Медисон МИ инсталације (ветерани – полуфинале) 0:2

16.40 | Фасада Жабаљ – Миланело (кадети – полуфинале) 3:0*

17.25 | Честер – Корд (омладинци – полуфинале) 1:5

18.10 | Макс бет – КМФ Шератон (сениори – полуфинале) 3:1

18.55 | Фасада Ђурђево – Барок Каравуково (кадети – полуфинале) 4:3п

19.45 | Детелинара – АС Манојловић (омладинци – полуфинале) 0:2

20.30 | Скајоптик – Фурни ентеријер (сениори – полуфинале) 0:2