Време читања: < 1 минут
РАСПОРЕД 14.1.

недеља

10.40 | Наур – Тријумф 021 (полетарци – за 3. место) 1:5

11.20 | Феникс – Краљев парк (полетарци – финале) 4:3п

12.00 | Медведи – Кабел (петлићи – за 3. место) 2:1

12.40 | Но нејм – Половна техника Будо (петлићи – финале) 0:4

13.20 | Квики маркет 3 – Вејк ап ђус бар (ветерани – за 3. место) 3:0*

14.00 | Аутогалант – Медисон МИ (ветерани – финале) 3:1

14.40 | Тријумф 021 – Петар Пуача Зл. копачка ГМ колор (пионири – за 3. место) 2:3

15.20 | ПИП Тортиља Мекс. – Дрим тим (пионири – финале) 3:1п

16.00 | Пролетер (Зр) – Праве даме (жене – ревијална)

16.40 | Миланело – Барок Каравуково (кадети – за 3. место) 1:3

17.25 | Честер – Детелинара (омладинци – за 3. место) 2:3

18.10 | КМФ Шератон – Скајоптик (сениори – за 3. место) 0:4

18.55 | Фасадом Жабаљ – Фасада Ђурђево (кадети – финале) 2:1

19.45 | Корд – АС Манојловић (омладинци – финале) 1:0

20.30 | Макс бет – Фурни ентеријер (сениори – финале) 3:0